Friday, June 24, 2011

SEPAH menang!!!

hhehe.. kan aku da ckp.. SEPAH mesti menang.. sebb dorang maintain hebat dari mule smapai la akhir nih.. yg len bukn x hot mcm dorang.. tp kadng2 ade naik ade turun la.. kan.. hehe x sie2 aku undi dorang beb. aku wat entry ni pun sbb mmber aku yg suh buat pasal sepah nih.. sebb dorg nk wat pun dorang xde blog kan..haha kau punye blog ni pun bukan aktif sgt pun. just baru2 nih je yg aktif sbb xde keje kat umah.. aku smlm smpai x tido. hisyh.. mcm ape je.. fanatik gile ke?? haha klu org tau nih,, ''malu mak nok..'' haha ni aku nk bg korang terngiang2 balik kat SEPAH time final punye vedeo.. tengk erk.. kikiki
hah.. yg ni first round punye game.. hehe yg len x bape best. tp dorg nye best..bg pendapat aku lah kan.. 
hheeh. yg ni tugasan ke 2 dorang. yg ni pun pling best.hahha tp pling best JEP r.. kan.. mcm biase.. k la. kepada SEPAH.. tahniah.. klu la korang bace entry ni.. hehe best giler  la kan.. hhee n kepada peminat2 SEPAH seprti yg aku tau, ZURIN.. LISA.. hahaha kite harus berbangga dengan kejayaan dorang. kikikiki (macm ape je )..  waht eva.. k la.. ni je aku nk bgtau korang.. papai~~
toink2~~ :)

vote for SEPAH!!

hah.. entry aku ni pasal SEPAH finalis maharajalawak.. hhehe aku minat gile ngn dorang .. x penah mis.. antara ke tige2 dorang tu aku suke JEP.. hhehe alamak.. gatal erk aku nih.. hahah x la. just suke sbb die pling lawak aku rase.. hah... minggu yang paling aku suke skli minggu ke 3.. korang tgk da kot,.. tp nih hah.. aku nk on lagi sekali sipaye kome sume nengok lagi skli... kikiki 

hahhahah.. xtahan mak nok.. tgk dorang nih.. ok!! untuk malam nih!! mari ramai2 kite Vote For SEPAH!! yeah! tau2.. jgn x vote.. dorang mesti juare beb!..  korang tgk tau mlm nih.. hehehe 

Thursday, June 23, 2011

miss my mima..

actually aku xde keje ari nih.. layn lappy je nih.. layn blog.. lyn fb.. hehe tetibe rase nk edit gambo ngn mima lak.. hehe sebb rindu die la pulek ngn si kenit nih.. heheh time ni kitog dinner kdo.. kolej yg aku menetap kejap je. tumpang je.. hahaha anyway.. aku da edit. wahhh.. mcm da pro je.. padahal pakai picnik je.. ni name nye xde keje.. aku kan cuti 3 ari sebb gigi aku nih.. hehe k.. tgk ni.. jeng3.. 
 hehe mate aku kecik.. mim xpuas ati.. 

wiiwiit.. hehhehe les.. 

kikiki.. kami yg comel (Perasan)

hhehe 4 je aku ade.. cntik kan?? hehe buat mim.. love u.. dtg sini bgtau aku tau.. nt dorng kovo kite gi erk2.. papai u all..

Wednesday, June 22, 2011

kepada nurlisa ngn shamsul hamizan..

oit2.. hhee aku saje wat entry nih buat korang.. korang kan sweet couple yg aku selalu ganggu,, hehhe sowi klu2 ade yg tersinggung selame yg aku kaco nih. xde niat pape pun.. korg pun paham kan perangai aku nih..hehe  aku just suke tgk org heppy walaupun aku x heppy like korg yg ade gf n bf. hahhahaa ape lagi erk?? hah.. aku tgh edit gmbor korng nih... hahha xtau la korag suke ke x.. klu suke komen. klu x suke pun komen erk.haha


xtau la. aku suke tgk pic nih. heheh then aku edit la. hehe cntik pulak.. hope korng kekal abadi.. hehhe papai~~

Cabot GIGI~

uit.. skrang nih da msuk 2 tahun aku sakit gigi je.. then last2 skali.. mak aku bawak aku gi klinik gigi.. dokter mengesahkan gigi garham aku ade tersembunyi disebalik gusi.. adoi.. patut la selame nih yang aku sakit tu upernye die nk kuar. tp.. gusi aku halang lak. bukn malu gigi aku tuh.. tp gusi aku jeles kat gigi aku tu nk kuar.. hahhaa tu yg berlakunye pertelingkahan antara gusi dan gigi aku tuh.. huhu yg jadi magsenye aku.. terpakse tahan sakit bile dorang gadoh besar.. patu aku da bengang gile.. aku setuju ape yg dokter ckp.. dokter kate.. korek gusi blkg tu.. thenn.. kuarkan gigi garham bongsu tu.. korang baygkan la macm mane kan.. then lepas operate gusi ngn gigi aku.. ya Allah.. punye la beso gigi aku kat dalm gusi tu.. isyhh3.. xpatut la gusi nih, kesian gigi tu nk kuar x leh.. ermm.. nk taruh gmbar gigi tu ke x? nk taruh ke x?? ermm.. malu pulak.. xpe la..


gigi x dapt di tayang lagi.. hehhe



hahha.. k la..  pesanan aku.. sape yg ade gigi garham nk tumbuh tu.. gi jumpe dokter cepat.. jgn jd cm aku.. da 2 tahun baru jumpe.. k.. hehheh papai~~