Sunday, December 12, 2010

6 of us

hye allz.. this is my blog.. elfarra.. ok.. this is my second blog.. but befo this hve another blog yang da x ingt sume tntang tu.. then, terpakse la create blog baru.. hehe. okey! nak introduce sikit.. yang pic kat atas ni is my geng.. at UKM until 2010..n 3 of us take business n, lagi 3 amik accounting.. banyak kenangan ngn dorang nih.. bayk sgt kot kenangan ngn dorang nih.. ok.. yang kat atas dari kiri tu nazihah (accounting), second nurul (business-HR), third is lisa (business-marketing).. yang started kat bawah tu.. mim (accounting) , me n pah (business-marketing). hehehe best2!! dalam 3 taun kenal nih macm2 berlaku la.. x tercakp ape die.. hehehe tp just nk ckp miss u all la... hahha 

started sem 6 ni.. pah, lisa n nurul xde lak.. diorang praktikal.. masing dah wat haluan masing.. yang tinggal 3 orang dak account ni la.. huhu sedih nye.. tp pape pun.. GUD LUCK sume.. yang sedang praktikal tu.. msti mencabar n best.. pas ni leh keje,, pastu kawin.. sbb sume yng 3 org bisnes ni da ade pkwe.. leh pk pasal kawin da hehehe aku ngn mim je xde agi.. hahha (sengal) xpe2.. jodoh adenye... xkan kemane2.. hehe ok2.. to mim n ziha.. jom!! start mud baru study rajin2!! sebb result aku baru ni OMG .. truk kot.. ermm nth la. xpe2 kite ade mase lagi!! chaiyok2 mim n ziha!! hehee ok2.. laastly.. LOVE u ALL.. jgn lupe aku tau.ehhe MMUUUaahh kasih from me .. elskema (dulu elgelmer, nk tukar la.. name baik sikit.) hehe